Nieuws

8 mei start verkoop

Wil je ook bouwen aan Nassaupark? Op zondag 8 mei om 20.00 uur ’s avonds is de digitale start verkoop van de twintig kavels op plot 3, in de grootte van 316m2 tot 574 m2.

Op 8 mei vanaf 20.00 uur kun je alleen via het inschrijfformulier op de website een optie nemen op de kavel van je keus. Op de homepage komt precies op dat tijdstip een button. Klik daarop en je wordt doorgelinkt naar het inschrijfformulier. Op dit formulier vul je in:

- naam

- adres

- telefoonnummer

- e-mailadres

- kavel van je voorkeur (maximaal 3 in volgorde van voorkeur)

Opties op kavels worden ingeschreven op volgorde van binnenkomst. Zorg dus dat je op tijd klaar zit achter je computer. Geef snel aan naar welke kavel je voorkeur uitgaat. Daarna hoef je niets meer te doen. In de week van 9 mei zal de kaveladviseur contact met je opnemen.

Tot dinsdag 10 mei 20.00 uur kun je je inschrijven via het inschrijfformulier op de website. Na 10 mei verdwijnt het inschrijfformulier en kun je alleen nog een optie nemen via de kavelconfigurator op de website. Je kunt in deze tool zien welke kavels nog beschikbaar zijn. Kies je voor een woning uit de bibliotheek? Dan krijg je meteen een prijsindicatie van kavel plus woning. Je kunt nu al wel de kavelpaspoorten bekijken in de kavelconfigurator. Het loont ook de moeite om later nog in te schrijven. Sommige opties worden teruggegeven, waarna belangstellenden op de reservelijst aan de beurt komen om een optie te nemen.

LET OP: kavels 3-7 en 3-8 zijn bedoeld voor een twee-onder-éénkapwoning. Je kunt alleen een optie nemen op deze kavels als je een partner hebt, die de andere kavel wil en kan kopen. Bij de inschrijving vul je alleen je eigen naam in en het kavelnummer, zoals voor ieder ander kavel. Je toekomstige buurman vult ook alleen zijn eigen naam in en het kavelnummer via het inschrijfformulier. In het gesprek met de kaveladviseur geef je aan met wie je samen wilt bouwen. Als je nog geen partner hebt met wie je een twee-onder-éénkapwoning kunt bouwen, dan kun je deze kavel niet kopen.