Nieuws

23 april immens succes

Op zaterdag 23 april was van 11.00 tot 13.00 uur de informatiebijeenkomst over de kavels op plot 3 in het Speelkasteel in Hoofddorp. Een immens succes!. Ondanks dat er nu slechts twintig kavels in de verkoop gaan, was het razend druk. En natuurlijk werd om half 1 het Gouden Ticket getrokken. De winnaar krijgt de mogelijkheid om als eerste de kavel van zijn keuze door te geven.

Verrassing

Enthousiast vertelde wethouder Tom Horn over de diversiteit in wonen die de gemeente kan bieden met het project Nassaupark. En over de enorme belangstelling. Van plot 1 en 4 zijn alle kavels verkocht en voor plot 3 bleek de belangstelling enorm. Hij meende dat er wellicht meer mogelijkheden zijn in de polder en zou daar eens zijn gedachten over laten gaan. Vervolgens nodigde hij Norah el Hamdani, de dochter van een van de bezoekers, uit om het Gouden Ticket te trekken. Dat is gewonnen door Arjen van Leeuwen. Een grote verrassing voor Arjen en zijn gezin, want hij was er zelf niet bij. Zijn vader, Peter van Leeuwen, had voor hem meegedaan en mocht het Gouden Ticket en de bloemen in ontvangst nemen. Arjen en zijn vrouw Claudia wilden wel graag inschrijven voor Nassaupark maar konden niet op de 23e naar de informatiebijeenkomst komen. Vader Peter is zelf ook geïnteresseerd in een kavel op Nassaupark, dus kwam hij zijn licht opsteken. Lachend zei hij dat hij zijn zoon eens goed ging verrassen en dat hij er heel erg blij mee zou zijn omdat ze al een tijdje zoeken naar een mooie plek om met hun dochtertje te wonen. Inmiddels weten we dat Arjen en zijn gezin een optie hebben genomen op de kavel met nummer 3-15.

Eerste kopers

Extra leuk was de medewerking van de kopers van het eerste uur, Sabine Beerendonk-Jonkers en Manuella en Eelco Preitschopf. Zij hadden mooie beelden meegenomen van hun moodboards en hun ontwerp en vertelden heel geanimeerd aan geïnteresseerden over hun ervaringen. Dat werd bijzonder gewaardeerd en hun enthousiasme was aanstekelijk.

Een andere koper van het eerste uur, Caroline van Kempen, kwam ook even kijken. Ze vertelde dat de saamhorigheid van nieuwe buren nu al groot is. Op Facebook is een community van nieuwe bewoners en daar wordt heel wat informatie gedeeld. Ook stak ze belangstellenden een hart onder de riem. Haar gezin was in eerste instantie niet bij de eerste optienemers en dus belandden ze als 4e gegadigde op de reservelijst. Uiteindelijk kreeg ze de kavel die ze het liefste wilde hebben, kavelnummer 4-10. ‘Ik heb er altijd vertrouwen in gehad dat we een kavel konden krijgen’, zei ze. ‘Dus niet opgeven.’

Zondag 8 mei start de digitale verkoop om 20.00 uur op de website.