Nassaupark Hoofddorp in vogelvlucht
*Deze vogelvlucht is een impressie, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Zeker doen ...
een eigen huis

Nassaupark wordt een gevarieerde nieuwbouwwijk op de locatie van het voormalige honkbalveld van de Hoofddorp Pioniers. Een heerlijke, unieke plek dicht bij de Toolenburgerplas en andere recreatiegebieden. Met veel ruimte om te wonen, te spelen, te ontspannen.

Je droomt van een eigen huis. Je ziet voor je hoe je de kamers zou indelen, hoe je de badkamer en de keuken zou inrichten, waar de studeerkamer komt. Wil je een atelier op zolder of juist een speelzolder voor de kinderen? Denk je aan een open keuken met uitzicht op de tuin? Wil je samen bouwen met vrienden die je al heel lang kent en waar je de tuin mee wilt delen? Er zijn zo veel mogelijkheden. Je bent vrij om zelf te bouwen. In Nassaupark.

Het gebied is opgedeeld in zeven plots. De plots gaan niet allemaal tegelijk in verkoop. Per plot worden kavels aangeboden in verschillende groottes. Bekijk eerst de plattegronden en de kavelpaspoorten voordat je een keuze maakt.

Hoe vrij?

Vrij om zelf te bouwen, maar hoe vrij dan? Wat mag wel en wat mag niet? Kan mijn buurman een wanstaltig blok neerzetten of een huis in een felle kleur waar ik tegenaan moet kijken? Nassaupark betekent echt vrij bouwen, maar wel binnen redelijke grenzen. Wat redelijk is, bepaalt het kwaliteitsteam. In de kavelpaspoorten staan de randvoorwaarden en de voorkeuren voor een gevarieerde, gezellige wijk. Heb je andere ideeën, dan zijn die niet bij voorbaat uitgesloten. Er mag heel veel, maar leg het even voor aan de gemeente. Zo kunnen we met elkaar waarborgen dat iedereen prettig kan wonen in een mooie, gevarieerde wijk.

Voel je vrij in Nassaupark
Je wilt niet weten wat je allemaal met je tuin kan doen!

Laat uw gegevens achter

Vul hieronder uw naam en uw e-mailadres in voordat u de brochure kunt downloaden.

Echt knus, zo'n marktdag