Informatieavond najaar 2019 vervalt

Om de informatieavond voor het eind van dit jaar voor te bereiden hebben we net als voorgaande keren via Lieke van Beusekom gevraagd om te inventariseren welke vragen er leven bij de bewoners van Nassaupark. Omdat dit maar een paar vragen heeft, organiseren dit najaar daarom geen informatieavond.

Een paar vragen zijn inmiddels al schriftelijk beantwoord. De overige vragen die we hebben gekregen en het antwoord vindt u hieronder:

Vraag: Is er een tekening van het ontwerp aanwezig?
Antwoord: Op deze website is het vastgestelde definitief ontwerp openbare ruimte te vinden, zie link http://www.nassaupark.nl/do-inrichtingsplan-plot-1-tot-en-met-5-nassaupark

Vraag: Zijn dit de definitieve lantarenpalen?
Antwoord: Dit zijn nog niet de definitieve lantarenpalen. Deze hebben een levertijd van minimaal 12 weken. Om deze tijd te overbruggen worden tijdelijke lantaarnpalen geïnstalleerd.

Vraag: Gaan ze ook de groenstrook opknappen? Wanneer wordt het beplantingsplan gerealiseerd en wie gaat dit doen?
Antwoord: De aanbesteding loopt voor de groene buffer (beplanting) bij de Maria tesselschadelaan / Professor van Eykmanlaan. Dit betekent dat de gemeente op zoek gaat naar een aannemer om deze opdracht uit te voeren. Zodra de de groenaannemer bekend is, kunt u dat op deze site lezen. Het plantseizoen loopt van oktober tot april. In deze periode zal de groenaannemer dan ook starten met de groenstrook.

Vraag: Wat is de planning van de basisschool die hier op Nassaupark komt? En welke school komt er?
Antwoord: Het schoolbestuur van de basisischool op Nassaupark is Meer Primair. De verwachting is dat de bouwwerkzaamheden eind 2020 starten. Zodra de planning definitief is zullen we dat communiceren.

Vraag: Waar precies komt er een supermarkt? En wat is de planning hiervoor?
Antwoord: Er komt geen supermarkt op Nassaupark.

Vraag: Wanneer worden de speelveldjes aangelegd en wie gaat dit doen ?
Antwoord: De speelplekken zitten in het bestek voor woonrijpmaken en worden dus ook hierin meegenomen.